Paras kirjanpitojärjestelmä pienyrityksille

Kun olet pienyrittäjä tai hallinnoi yksityisyritystä, veroviranomaiset vaativat täydellisen yrityksen kirjanpidon suorittamista. Valitettavasti niille, jotka eivät tiedä kirjanpidosta, voi olla haaste. Tällaisilla ihmisillä on useita vaihtoehtoja. He voivat päättää palkata ammattimaisen yrityksen, joka hoitaa koko kirjanpidon. He voivat käyttää kirjanpitopalveluja yrityksen avaamisen ja tilinpäätöksen antamisen jälkeen ja loppujen lopuksi yrittävät pitää omat tilinsä. On myös kolmas vaihtoehto: pienten yritysten kirjanpito-ohjelmisto. On paljon kirjanpito-ohjelmia. Jotkut ovat ilmaisia, ja joillekin meidän on maksettava. Seuraavassa on joitain ehdotuksia:

# 1 TaxMachine

TaxMachine

Se on kirjanpito- ja verotusohjelma, joka on ilmainen versio Internetistä. Kuitenkin, jos haluat varmistaa, että asennetulla ohjelmalla on täydet toiminnot ja täyttää kaikki vaatimukset, ilmainen versio saattaa olla riittämätön. Ohjelman perusversio maksaa 130 zlotaa ja voit käyttää ohjelmistoa vuodessa. TaxMachine tarjoaa melko paljon toiminnallisuutta. Vakioversion suurimmat rajoitukset ovat yrityksiä, joihin voimme rekisteröidä, sekä työntekijöiden ja yritysten omistajien lukumäärä. Jos yritys on suurempi, voimme päättää ostaa laajennetun tai ammattimaisen version. Jokainen niistä, mukaan lukien perustiedot, voi laskea laskuja, täyttää PIT- ja ALV-ilmoitukset ja lähettää ilmoituksen verotoimistolle.

# 2 iFirma

iFirma

Täällä yritysomistajalla on mahdollisuus valita maksuton laskuohjelma tai maksullinen internetyhteys. Ensimmäisessä versiossa käyttäjä voi laskea maksutta (enintään 10 laskua kuukaudessa, jonka yläpuolella voit ostaa kertakorvauksen). Lisäksi ohjelma toimii CRM: n tehtävänä ja sen avulla pystymme hallitsemaan projekteja, varastoimaan ja tekemään erilaisia ​​raportteja ja analyyseja. Jos kuitenkin etsit ohjelmistoa, joka auttaa sinua maksamaan verotoimiston, sinun on maksettava. Kehittyneempi versio maksaa 45 PLN kuukaudessa ja voit suorittaa ALV- ja PIT-ilmoitukset ja lähettää ne sähköisen ilmoituksen kautta. Ohjelma on myös integroitu e-ZUS-ohjelmaan.

# 3 STB – Super Tax Book

Ohjelmisto koostuu useista moduuleista. Näitä ovat KPiR (tulojen ja menojen kirja), arvonlisävero, laskutus, palkat ja sosiaaliturva. Lisäksi ohjelma on integroitu sähköisen ilmoituksen kanssa. Käyttäjä voi siten lähettää ALV- ja PIT-ilmoituksia. Yrityksen omistajat, jotka haluavat käyttää tätä ohjelmistoa, on hankittava käyttöoikeus 119 dollaria. Tämä perusversio mahdollistaa KPiR: n käytön. Mielenkiintoinen vaihtoehto on kyky ostaa moduuleja, joista me välitämme. Jokaisella niistä on erilainen hinta. Joten käyttäjä tietää, mitä hän maksaa ja hallitsee kuluja, hän voi myös valita haluamansa elementit.

# 4 inFakt

inFakt

Tämän ohjelmiston luojalla on tarjouksessaan laskutusohjelma ja kirjanpito-ohjelma. Ensimmäinen voit laskea laskuja nopeasti ja nopeasti. Voimme tehdä sen joko verkkosivuston kautta tai käyttämällä älypuhelinta. Ohjelman käyttämiseksi meidän on hankittava käyttöoikeus, joka maksaa 12 PLN net kuukaudessa. Kirjanpitojärjestelmä antaa meille mahdollisuuden muun muassa luoda ja lähettää ALV- ja PIT-ilmoituksia. Mielenkiintoista on, että kaikki toiminnot ovat saatavilla älypuhelimen versiossa. Joten voimme täyttää kaikki asiakirjat milloin tahansa, missä tahansa. Ohjelmiston käyttö maksaa 39 nettohintana kuukaudessa.

Jos et voi päättää tiettyjä ohjelmistoja, useimmat valmistajat voivat antaa käyttäjille mahdollisuuden testata ohjelmaa. Yleensä meillä on mahdollisuus käyttää täydellistä versiota ohjelmistosta maksutta 14 päivän ajan.